Om BRB

Om BRB

Hvem er vi?

Business Reklamebureau ApS er et moderne kommunikations- og reklamebureau.
Vi er specialiseret i B2B og er gode til at introducere produkter, holde gang i forhandlere og i det hele taget løse salgs-, kommunikations- og markedsføringsopgaver. Vi tilpasser løsningen til opgaven.

Vi er dedikerede og brænder for at se tingene lykkes. Det vil næsten altid sige – at se dine salgstal stige.
Du vil komme til at kende os for en pragmatisk og praktisk tilgang til opgaverne – vi kan få tingene til at ske. 

Vi kender udfordringerne i salgs- og marketingafdelingerne, for vi har selv arbejdet der. Derfor kender vi også udfordringerne ved at komme fra planlægningen til den egentlige eksekvering og opfølgning – og ved at gøre det indenfor det afsatte budget.

Line Horn Andersen
Projekt, produktion, key account, budgetstyring. Cand.merc. i økonomisk markedsføring med en solid erhvervserfaring inden for analyse, kommunikation og markedsføring. Erfaring fra kundesiden med markedsføring af stærke B2B- og B2C-brands som Dyrup, GORI, Gevalia, Philadelphia og Daim.

Frede Ottosen
Strategi, rådgivning, tekst, koncept, projekt, salgskurser og indspark. Cand. silv. og erfaring med B2B-salg og markedsføring på alle niveauer i Europa og Japan. Har taget hele turen fra opsøgende salg til ledelse, CCO og bestyrelsesarbejde. Ejer af Business Reklamebureau.

Tegnestue
Vores tegnestue er fast bemandet af Barbra Brix, der er uddannet reklametegner. Hun suppleres alt efter opgaverne af faste freelancere med forskellige kompetencer. Derfor kan vi tilbyde hele paletten indenfor AD/grafik/håndtegning og garantere grafisk udvikling, kreativitet og godt håndværk til alle kunder.

Web og SoMe
Den digitale side af markedsføringsarbejdet håndteres af webdesignere, suppleret med input fra alle i huset og et par faste underleverandører af backend-programmering. Heller ikke her har vi specialiseret os i én webplatform.
Vi passer og vedligeholder hjemmesider i mange ”sprog”, men bygger dem primært i WordPress og Typo3.

Hvad vil vi?

Vi vil se tingene lykkes! Og vi vil se kunderne få effekt af vores arbejde. Sammen leverer vi kreative og strategiske løsningsforslag til effektive markedsførings- og kommunikationsløsninger – altid med respekt for budgetter og deadlines.

I vores version af ”markedsføring” arbejder vi meget tæt sammen med kunderne og vil helst have salgsafdelingen med ved bordet. Vi arbejder med at skabe målbar markedsføring og har en plan med delmål. Kun derved kan vi sikre, at dine penge bruges bedst muligt. 

Hvad kan vi?

Vi løser alle markedsførings- og kommunikationsopgaver. Du kan vælge at lade os klare enkeltstående opgaver eller indgå et samarbejde og få ”din egen marketingafdeling” hos os. Vi har kreative evner, men også teknisk og strategisk indsigt – og vi ved, hvordan vi sammen med vores kunder kan skabe resultater på den baggrund. Det gælder både de hurtige, lønsomme tiltag, der kan ses på indtjeningen her og nu, og de lange, seje træk, som kræver strategisk fokus og vilje til at nå markedsmæssige mål. 

Oftest er relationerne til vores kunder drevet af længerevarende aftaler og planer. Det gør, at vi i særlig grad føler os – og er – forpligtede over for kundernes samlede fremgang. 

Vores full-service-koncept, indsigt og kontinuitet giver en høj grad af fællesfølelse. Det er faktisk et af vores mere ”bløde” særkender. Det er da heller ingen hemmelighed, at vi meget gerne påtager os rollen som en slags ekstern in-house-marketingafdeling. Det giver dig en fast kompetence, men en variabel omkostning – og os muligheden for at følge dit firma tæt.

Vi vil gerne lære dig at kende

Scroll to Top