Om BRB

HVEM ER VI?

Business Reklamebureau ApS er et moderne kommunikations- og reklamebureau.

Vi er specialiseret i B2B og er gode til at introducere produkter, holde gang i forhandlere og i det hele taget løse salgs-, kommunikations- og markedsføringsopgaver. Vi tilpasser løsningen til opgaven.

Vi er dedikerede og brænder for at se tingene lykkes. Det vil næsten altid sige – at se dine salgstal stige.

Vores særpræg er nok en pragmatisk og praktisk tilgang til opgaverne – vi kan få tingene til at ske. Vi kender udfordringerne i salgs- og marketingafdelingerne, for vi har selv arbejdet der.

Bureauet har få ansatte, men beskæftiger mange. De tre nøglepersoner supplerer hinandens kompetencer, der spænder vidt fra det kreative til strategisk sparring kombineret med effektiv og prisbevidst styring. Er det påkrævet, bruger vi dygtige eksterne ”medarbejdere”. Vi ser det som en udfordring, at opgaven bliver håndteret optimalt – på et højt fagligt niveau, til tiden og i henhold til budgettet. Og vi sætter holdet efter opgaven.

Line Horn Andersen
Projekt, produktion, key account
Erfaring fra kundesiden med markedsføring af stærke B2B- og B2C-brands som Dyrup, GORI, Gevalia, Philadelphia og Daim

Frede Ottosen
Tekst, koncept, projekt, key account
Erfaring: B2B-salg og markedsføring på alle niveauer – Europa og Japan – CCO, ledelse, bestyrelse, salgskurser og indspark

Tegnestue
Vores tegnestue er bemandet af forskellige personer med forskellige kompetencer alt efter opgaven. Derfor kan vi tilbyde hele paletten indenfor AD/grafik/håndtegning og garantere grafisk udvikling, kreativitet og godt håndværk til alle kunder.

Persondatapolitik
Læs vores persondatapolitik – Klik her

HVAD VIL VI?

Vi vil se tingene lykkes!
Og vi vil se kunderne få effekt af vores arbejde.

Sammen leverer vi kreative og strategiske løsningsforslag til effektive markedsførings- og kommunikationsløsninger – altid med respekt for budgetter og deadlines.

I vores version af ”markedsføring” arbejder vi meget tæt sammen med kunderne og vil helst have salgsafdelingen med ved bordet. Vi arbejder med at skabe målbar markedsføring og har en plan med delmål. Kun derved kan vi sikre, at dine penge bruges bedst muligt. Vi kæmper for at være den bedst mulige sparringspartner, projektleder og leverandør for vores kunder, og vi ved, at markedsføringen skal skaffe resultater.

HVAD KAN VI?

Business Reklamebureau løser alle markedsførings- og kommunikationsopgaver.

Du kan vælge at lade os klare enkeltstående opgaver eller indgå et samarbejde og få ”din egen marketingafdeling” hos os.

Vi har kreative evner, men også teknisk og strategisk indsigt – og vi ved hvordan, vi sammen med vores kunder kan skabe resultater på den baggrund. Det gælder både de hurtige, lønsomme tiltag, der kan ses på indtjeningen her og nu, og de lange, seje træk, som kræver strategisk fokus og vilje til at nå markedsmæssige mål. Oftest er relationerne til vores kunder drevet af længerevarende aftaler og planer. Det gør, at vi i særlig grad føler os – og er – forpligtede over for kundernes samlede fremgang.

Vores full-service-koncept, indsigt og kontinuitet giver en høj grad af fællesfølelse. Det er faktisk et af vores mere ”bløde” særkender. Det er da heller ingen hemmelighed, at vi meget gerne påtager os rollen som en slags ekstern in-house-marketingafdeling – hvis man ellers kan tale om et sådant paradoks!

VIL DU MED HJEM OG SE MIT REKLAMEBUREAU?

Du skal selvfølgelig ikke vælge os på baggrund af en website.
Kom forbi Hollufgårds Allé 9 og lad os mødes, så vi kan se, om kemien passer.

Vi bor i hestestalden på Hollufgård og har gode parkeringsforhold.

Ring lige først – for vi opholder os en del ude hos kunderne. Vi kan også mødes hjemme hos dig!